Välkommen tilll

nathalietegelstam.se

Home / Bella / Hemsk natt och morgon

Hemsk natt och morgon

Har väldigt tråkiga nyheter att berätta för er. Igår gick jag till jobbet som vanligt och lämnade över Bell till mamma och pappa som rutinen är. Efter ett par timmar in på jobbpasset så fick jag dock ett väldigt tråkigt samtal om att mamma hade behövt åka akut till veterinären med Bella. Jag fick direkt en klump i magen och hade svårt att tänka. Vågade knappt fråga pappa vad som var fel, men han visste inte till hundra procent, utan det enda som de visste var att hon hade slutat andas. Ja ni kan ju tänka er allt som flög runt i mitt huvud just då, skulle hon hinna dö innan mitt jobbpass slutade, var hon redan död eller kunde rädda henne?? Ja tankar var många och jag kände mig stundtals svimfärdig.

Min chef märkte detta och bad att få prata med mig lite avskiljes. Han sa till mig att jag inte verkade vara som normalt och undrade vad problemet var. Jag berättade vad som hade hänt och till slut kunde jag inte hålla tårarna tillbaka, utan de bara forsade. Min chef undrade varför jag inte hade kommit till honom omedelbart, för jag fick såklart åka och kolla hur det gick med Bella. Jag har aldrig känt mig så tacksam och panikartad som då, det var verkligen bara att tacka och springa därifrån.

När jag kom till veterinären var det fortfarande akut läge och jag fick inte gå in och hälsa på henne. Frustrationen var total! Jag ville ju bara se henne och kolla så att allt var ok. Men jag visste också att jag inte fick gå in och störa för det hade kunnat göra situationen ännu värre. Det var först vid klockan 5 på morgonen som Bella blev stabil igen efter en akutoperation. Oron var så påtaglig i flera timmar och till slut fick jag gå in och titta på henne. Hon låg där så fin och kunde äntligen andas självmant igen. Det är lite osäkert än vad som egentligen hände, så Bella har fått stanna kvar hos veterinären tills de är säkert att hon mår bra.

Det är lite jobbigt nu på grund av vad som hänt. Samtidigt så är jag jätteglad att hon klarade sig, men jag går runt och är nervös att de ska ringa när som helst och säga att de förlorat henne igen. Jag håller verkligen tummarna för att det inte ska hända, men tanken finns alltid där i bakhuvudet. Min chef ringde mig och frågade hur allt hade gått, jag sa som det var, att allt var lite oklart. Och han var världens bästa människa då som gav mig ledigt ikväll för att få en kväll för mig själv. Han sa till mig att kolla på någon film och försöka slappna av. Så det är planen ikväll, kolla på en film och dricka en kopp te och försöka tänka att Bella kommer klara sig. Förhoppningsvis så gör hon det. Lovar att uppdatera er om hur det går, även om det inte går så bra..

/ Kram Nathalie

en dvärgpudel som bella

Tårarna rinner bara jag kollar på denna bilden 🙁