Välkommen tilll

nathalietegelstam.se

Home / Nathalie

Nathalie

Jag heter Nathalie, men kallas för Natta och det här är bloggen om mitt liv som startade en kall decemberdag för 24 år sedan. Nu har jag äntligen tagit steget ut i vuxenlivet; har hittat en egen lägenhet, fått ett jobb och njuter av friheten och ansvaret av att ha ett eget hem och en egen ekonomi.

Jag älskar mitt jobb som bartender och de sena kvällarna passar mig alldeles utmärkt. Jag älskar att lära mig nya saker och träffa spännande människor, så jag kunde inte ha haft mer tur än såhär på jobbfronten. När jag inte står i baren umgås jag med mina vänner, shoppar, läser, lyssnar på musik och ritar. Nu har jag också börjat blogga för att dela med mig av allt som händer!

I mitt liv finns också en alldeles speciell liten varelse, min dvärgpudel Bella som är tre år nu. Hon betyder förstås enormt mycket för mig och vi har det jättekul tillsammans. Eftersom jag jobbar sena kvällar och nätter brukar jag lämna av henne hos mina föräldrar på kvällen så att hon slipper vara ensam under natten. Som tur är bor jag nära mamma och pappa så de brukar i sin tur lämna av henne hos mig innan de går till jobbet. Arrangemanget funkar jättebra och Bella trivs med oss allihopa! Hon är ju van vid mina föräldrar sen tidigare eftersom jag hade henne redan när jag bodde hemma. Du kommer säkert få läsa en hel del om Bella i bloggen framöver, precis som en hel del annat!

Välkommen!