Välkommen tilll

nathalietegelstam.se

Home / bar / Restauranger som tillåter hundar

Restauranger som tillåter hundar

Jag har ju som sagt min lilla dvärgpudel Bella som jag älskar utöver allt annat och idag läste jag en sån underbar artikel. Den handlade om var hundar är välkomna på olika restauranger i Stockholmsområdet. Visst nu bor jag visserligen inte i Stockholm men att det har blivit mer och mer populärt är tyder på att det kanske kommer sprida sig till andra städer. Så tummen upp till detta och att slippa att alltid sitta i parker eller att äta hemma eller lämna bort Bella. Ibland så är det ju faktiskt så att man inte har chansen att lämna Bella hos någon som kan passa henne, och då blir det antingen att hålla koll på tiden då hon inte klarar sig så länge själv eller att man får äta hemma typ. Så hundvänliga restauranger tackar vi ja till!

Listan med 18 hundvänliga restauranger i Stockholm är skriven av Joana Sorobetea så henne får vi tacka för detta underbara! Hon har dock skrivit att de flesta är kring Zinkensdamm och Östermalm eftersom det är där hon rör sig mest. Så det finns säkerligen fler ställen i andra områden runt om i Stockholm. Men nu över till listan (som förövrigt är förkortad av mig):

mat1.Äppelfabriken. Ett musteri med café och ett växthus där hunden är välkommen. Är tydligen jättemysigt på vintern och då serverar de även soppor!
2. Pom & Flora. Ett frukostställe som har både moderna alternativ som acai-bowl men också mer vanliga som croissant med ost och skinka!
3. Pane Vino. Ett italienskt stället med ett växthus där man då kan sitta som ute och äta året runt. Tydligen i en lite dyrare prisklass men ska vara värt det.
4. Magnolia. Ett café med asiatisk tema. Mycket god öl också och veganalternativ!
5. Ljunggrens. Ligger i Brunogallerian och i en av cafédelarna där får man ha med sig hunden! Vanlig fika och en del raw food erbjuds här!
6. Katarina Ölkafé. God öl blandat med svensk och amerikansk deli. Finns även ölkorv till hunden, två tummar upp!
7. Babylon. En uteservering som ofta är full pga så populärt. Låter värt ett besök
8. Barabao. Öl och baos serveras här.
9. Beijing 8. Dumplings, ångad broccoli och öl!
10. Brewdog. Mat och massor av öl. Tydligen även en till lille hunden, ja tack!
11. Elefantpojken. Asiatiskt 12. Elverket. Tillåter hundar i bardelen.
13. Frapino. Vanligt café.
14. Kaffebar. Exakt som de låter, en kaffebar!
15. Nytorget 6. Klassiska rätter.
16. Rost. Motorcykelverkstad och restaurang i ett. Eko mat och öl från mikrobryggerier! Yay
17. Slagtis. Husmanskost
18. Taylor & Jones. Korv med bröd, och öl!

Yes där har vi dom! Temat var ganska enkelt att förstå, mycket god öl prioriteras. Kan ju inte säga att jag klagar på det då öl är en av mina favoritgrejer i livet med. En riktigt god öl är svårslaget och att man kan ta med Bella in på några av ställena och dessutom få en liten special öl till henne! Wow det bara älskar jag!

/ Nathalie