Välkommen tilll

nathalietegelstam.se

Home / Bella / Uppdatering om hur livet går

Uppdatering om hur livet går

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Bella

Hej allihopa!
Tänkte att jag skulle uppdatera er lite om hur livet är. Bella är nästan i stort sett helt återhämtad sen den hemska natten vi hade sist. Om ni har missat det inlägget så kan ni läsa det här. Det var som sagt en riktigt hemsk och vidrig natt, men det är nästan glömt nu. Bella är på benen som vanligt och jag har börjat fundera lite mera kring mina tankar om att köpa en bil.

Tankar kom sist då jag inte hade någon bil och inte kunde ta mig snabbt till veterinären när Bella blev sjuk. Nu när det har gått ett par veckor sen händelsen så har jag dock hamnat på lite andra tankar. Det är ju ganska skönt att slippa ha en bil, med en bil kommer ju så himla mycket kostnader som man inte tänker på. Typ försäkring och sen är ju inte direkt bensinen gratis heller. Jag tror inte direkt att jag hade haft råd med en bil heller faktiskt, lite där skon klämmer faktiskt. Jag sa ju tidigare att jag hade kunnat tänka mig att ta ett billån, men när jag var inne på internet och kollade runt lite så blev jag tveksam. Jag hamnade på hemsidan allt om privatlån och blev lite mer osäker på om jag var så sugen på att skuldsätta mig för en bils skull.

Det är ju såklart mest för Bellas skull, men nu när hon är bra igen och det faktiskt är första gången det hänt så känns det inte som att en bil är det smartaste för mig just nu. Speciellt inte när det är så nära hem till mamma och pappa heller. Jag tror helt enkelt att det får vänta ett tag tills jag känner ett större behov av bilen än enbart kunna köra till veterinären ifall det skulle behövas. Nä jag får nog vänta ett tag med bilen ett par år istället tills jag antingen har flyttat längre ifrån mina föräldrar eller tills jag har ett större behov av en bil, kanske när man behöver åka och storhandla eller så.

Annars händer inte så mycket i mitt liv faktiskt mer än att jag håller till på baren på kvällarna. Vi har börjat med ett nytt koncept där dock som jag kan berätta om! Varje fredag så har vi cocktailkväll. Det betyder att vi fokuserar sjukt mycket på bara drinkar och lite mindre på öl och vin och sådant. Chefen har även börjat fundera på om vi ska börja ha drinkar på tapp. Ja än så länge så finns inte så mycket, men det öppnade en ny slags restaurang i Stockholm som heter taproom. Där har de speciella drinkar som de låter ligga och gosa till sig i tapparna tills de sedan kan serveras. Tydligen så ska dessa sorters drinkar smaka mycket bättre än de som bartenders gör på plats, men jag personligen tycker ju det är lite tråkigt. Börjar vi ha tex Cosmopolitan på tapp så behöver man ju bara tappa upp den och så är de klart. Lite av mitt arbete dör ju ut med det, men sen så fattar jag med att vi inte kommer ha alla olika sorters drinkar på tapp. Men ja det var ungefär det som har hunnit hända!

/ Nathalie

Min drömbil