Välkommen tilll

nathalietegelstam.se

Home / Bella / Uppdatering

Uppdatering

  • Post By:
  • Date:
  • Category: Bella

Hej allihopa!
Idag tänkte jag göra en liten uppdatering om hur allting är. Bella är numera helt återställd och jag är så lycklig. Hon är verkligen tillbaka som hon brukar och det är så himla underbart. Det är lite ledsamt att sommaren är över redan, det känns bara som att man jobbat bort denna sommaren. Men jag brukar välja att ha semester på hösten istället då det är lite lugnare i baren. Jag gillar sommartiden på baren väldigt mycket och föredrar att åka iväg när det är lite dött på jobbet. Då kan man njuta ordentligt och veta att man slipper göra massa tråkiga uppgifter. Det är nämligen det jag gillar med sommaren, att man i stort sett bara står i baren hela tiden och göra drinkar och så vidare. Medan mot hösten och ifall det är lite lugnt så kan det blir mer inventering och storstädningar. Usch det är så tråkigt, på sommaren är vi så många anställda med att det är några anställda enbart för att sköta städet så vi andra slipper det, sååå skönt.

Men över till min lilla uppdatering, jag vet att jag skrev att jag skulle spara pengar och det håller jag på med. Men jag har ändå bestämt mig för att åka på en resa, jag letar därför efter en billig sista minuten till något härligt ställe. Har ni några tips på vart man bör resa? Mamma och pappa har redan gått med på att ta hand om Bella under den veckan så det behöver jag inte oroa mig över. Ska bli så himla skönt att åka iväg till solen lite med tanke på hur de svenska somrarna ser ut och hur den har varit i år så hade jag inte tackat nej till att få lite färg.
Annars händer inte så mycket faktiskt, den hektiska perioden på jobbet är över, uteserveringen är inte lika populär och med det så minskar både arbete och dricksen som man får in. Denna månaden har jag ändå kommit upp i ca 1500 kronor i dricks, men det lär ju minska nu när kunderna minskar och den härliga semestern. Det är något som jag har märkt, att det ofta under sommaren dricksas lite mera och förmodligen är det för att det är mycket turister och många som är på semester och glada över detta. Så i min första månad så kommer jag att sätta in 2000 kronor på mitt framtidskonto! Inte fy skam för det faktiskt. Bara 48 000 kronor kvar då tills jag kan ta ut dom och göra något roligt för dom. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog inte använda dem utan det lär bli så att pengarna hamnar på mitt andra sparkonto eller att jag kommer höja gränsen till 100 000 kronor. Haha känner man sig själv bra eller! Fortsätter det dock i samma anda och att jag kommer sätta in 2000 kronor varje år så är jag klar efter 2 år och 1 månad. Det hade ju verkligen varit något! Sker det så snabbt så lär ju gränsen bli 100 000 kronor. Har ni något sparkonto eller hur gör ni? Kommentera!

/ Nathalie

Pengar